Svenska turistföreningen
Svenska English

Vildmarkskonferens i Gästrikland

Boka vildmarkskonferens med kollegorna

Effektiva möten i avskild miljö till en rimlig kostnad, kanske i kombination med en ny visdom eller upplevelse i och om Sveriges natur att ta med sig hem till nära och kära är ett av Gränslands syfte och mål. För sällskap från femton personer garanterar vi alltid att ni får disponera hela anläggningen själva, detta för att säkerställa en optimal miljö för ny visdom och upplevelse. Att som deltagare få vistas i vår anläggning är en upplevelse i sig, Jägarstugan Vildmarksby med sitt primitiva boende, den absoluta närheten till naturen, känslan över att komma tillbaka till ursprunget och att verkligen kunna höra "skogens tystnad".

Kombinera gärna ert möte med någon av aktivitet eller guidad turer. Kanske just du får den unika möjligheten att stå öga mot öga med älgtjuren djupt in i Kronoparkens urskog, en oförglömlig upplevelse att ta med sig hem och berätta för nära och kära.

Anläggningsfakta

Jägarstugan kan ta emot upp till 50 övernattande gäster beroende på säsong. Vår konferensbyggnad Kornboden är en nyrustad modern och bekväm lokal där valda delar är av det gamla behållits. Plats finns för upp till 40 konferensdeltagare med tillgång till blädderblock, anteckningsmaterial och duk. Vi är i strömlöst land men om ni önskar el till daton m.m så ordnar vi det med elverk.

Priser och bokning

Paketeringsförslag

Jägarstugan konferenspaket

Ankomst fm dag 1:
-Förmiddags fika:Nybryggt kokkaffe över öppen eld med smörgås
-Lunch:Arnes kolbulle med hemgjord lingonsylt, bröd och måltidsdryck
-Eftermiddagsfika:Nybryggt kokkaffe med sötsak från skogens skafferi
-Middag: Grillad viltmiddag med säsongens efterrätt
-Övernattning i valfri koja
Dag 2:
-Skoghuggar frukost därefter hemresa
Konferenslokal inklusive utrustning ingår för båda dagarna
Priset avser bokning för minst 10 pers

Pris inklusive guidat tur älgsafari 1500:- per person

.