Svenska turistföreningen
Svenska English

Alle mans rätt till den Svenska naturen

Ett personligt möte med en björn, älg eller uggla i dess rätta element under en av våra viltsafari aktiviteter är oftast en oförglömlig upplevelse att ta med sig hem och berätta om för nära och kära. Att övernatta i en av våra kolarkojor och somna i lågornas sken med skogens ljud, den porlande Borrsjöån utanför den knarrande dörren till kojan är för många en kär upplevelse att återvända till i vardagen. Valet är ditt....

Att ge en möjlighet för alla vistas i skog och natur är en av de aktiviteter som efterfrågas mest av alla, oavsett om man har ett funktionshinder eller inte. Gränslands syfte och mål är att möjliggöra detta.
Koncepten och anläggningarna inom Gränsland ska få oss att stanna upp i livet, erbjuda stora och små ett i många fall livsnödvändigt stopp på resan genom livet. Här ska vi erbjuda en depå där du kan fylla på livsanden med ny visdom och nytt bränsle, ett utrymme för nya natur upplevelser, eftertanke och reflektion, en plats i vildmarken som i lyckliga stunder leder till ett vägval där du själv har sista ordet.

Lägerskola för klasser och föreningar, Viltskådning för privatpersoner och grupper, Teambuilding och Konferens för företag, Gränsland hälsar alla välkomna till våra anläggningar.Vi anordnar återkommande arrangemang där du kan anmäla dig själv, dina barn, ditt företag eller hela familjen

Föreningen har utvecklingsstöd från fonder och stiftelser med ursprung från Sandvik AB: Albert & Anna Göranssons minne, Sigrid Göranssons stiftelse,Skogsstyrelsen och Göranssonska fonden.

Medlem i Gränsland
Som medlem i Gränsland får du ett antal fina förmåner.
-70% rabatt på våra konferenslokaler hel dag och halv dag
-50:- kronor i rabatt på boende per natt/person (Gäller våra ordinarie priser)
Medlemsskapet kostar endast 100:-kronor per kalenderår.
Skicka en förfrågan till info@gransland.net så återkommer vi med info om BG
konto att sätta in pengarna på.

Gränslands styrelse består av:
Ordinarie:
Kjell Thorslund, Mats Sahlberg, Leif Karvonen, Mikael Rosèn samt Johan Tunhult
Ersättare:
Marie Lind

Maila oss gärna på info@gransland.net